Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви ареста на Виктор Медведчук,

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви ареста на Виктор Медведчук,
Коментари Харесай

Не е истина. За какъв арестант съобщи Зеленски

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи ареста на Виктор Медведчук, началник на политическия съвет на партия " Опозиционна платформа - За живот ", като разгласява фотография на сходен на него мъж с белезници в своя канал в Telegram. Медведчук е именуван от медиите " кумът на Путин ".

" Службата за сигурност на Украйна извърши специфична интервенция “, написа Зеленски под фотографията. Той уточни, че детайлности ще дойдат по-късно. На фотографията мъж във военна униформа, образно сходен на Медведчук, седи на стол с белезници. Службата за сигурност на Украйна също заяви в своя Telegram канал, че Медведчук е арестуван.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков сподели, че фотографията с хипотетичния арестуван Медведчук би трябвало да бъде тествана заради огромния брой имитации. Медведчук беше упрекнат през май 2021 година по членове „ Измяна “ и „ Нарушение на законите и обичаите на войната “. Печерският областен съд на Киев му наложи мярка за неотклонение домакински арест.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР