Президентът на УЕФА Александър Чеферин изключи възможността Ливърпул да не

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин изключи възможността Ливърпул да не
Коментари Харесай

Чеферин: Няма начин "Ливърпул" да не е шампион

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изключи опцията " Ливърпул " да не получи шампионската купа на Англия. Преди спирането на шампионата във Висшата лига тимът водеше с 25 т. задатък и мач повече от идващия " Манчестър С ", само че се появи предложение шампионатът да бъде анулиран, в случай че пандемията от ковид не бъде овладяна до лятото.

Чеферин обаче беше безапелационен: " Не виждам сюжет, при който  " Ливъпрул " остава без купа. Теоретично всичко е допустимо, само че напрактика, в случай че сезонът се възобнови, те съвсем несъмнено ще завоюват първото място. Ако въпреки всичко сезонът не се доиграе, ще намерим метод да определим първенците в съответните лиги. Разбирам разочарованието на почитателите, че " Ливърпул " ще стане първенец пред празни трибуни или даже решението ще се вземе на маса, само че те ще са с купата по един или различен метод. "

Словенецът разгласи пред спортното издание от родината си " Екипа ", че даже в най-засегнатата страна от ковид в Европа - Италия, ще бъдат положени старания за дотъкмяване на сезона. " Серия " А " ще се доиграе. Оптимист съм и вярвям в това, макар че сега не мога да подсигурявам нищо. "

Президентът на УЕФА въпреки всичко посочи, че преди да се вземе решение за всяко състезание, ще се гледат рекомендациите на управляващите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР