Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви в От дузпа в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви в От дузпа в
Коментари Харесай

Венци: Някои ги няма никакви в клубовете им, а са национали

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи в " От дузпа в тъч ", че съгласно него някои от футболистите в националния тим, които играят в чужбина, не се показват на нужното равнище, а има момчета в родния шампионат, които биха посочили повече предпочитание. От друга страна Стефанов е на мнение, че селекционерът Петър Хубчев се оправя доста добре отпред на " лъвовете ".

" Представянето ни в Лигата на нациите е доста положително. Когато гледах последния мач, видях 2-3 полузащитници, които сякаш са ръгачи, само че против Норвегия не можаха да създадат нищо. Не желая да се греша, не моя работа, Петър Хубчев доста по-добре от мен схваща от футбол.

Надявам се, че ще си свери часовника и ще направи верния избор, тъй като има някои фигури, които от дълго време са изчерпани. И където играят, също ги няма никакви.

В нашето състезание има момчета, които биха са отблагодарили, в случай че им се даде късмет. Дори и при младежите има някои момчета, които в бъдеще биха могли да бъдат твърдо национали. Имат качества. Дано скоро да забележим някои от тези имена в националния отбор”, сподели Стефанов в предаването " От дузпа в тъч " на Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР