Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от победата над

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от победата над
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Трябва да се разчита на български момчета

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов остана удовлетворен от успеха над " Илвес Тампере " с 2:1 в реванша от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. Първият мач " белите " надделяха 1:0 като посетители. В четвъртък двата гола за триумфа означи Галин Иванов.

" Това бе доста прекрасен и безапелационен триумф. Не мислихме за Хайдук преди реванша с Илвес. С хърватите ще бъде доста тежко. Виждате, че станаха втори на Мондиал 2018, само че е значимо да играем, както го направихме в двата мача с Илвес. Аз доста почитам " Левски ", защото имам доста другари левскари. Мразя хората, които вандалстват на стадиона и ме наскърбяват мен, сина ми и починалата ми майка. Видяхте, че на трибуните имаше майки с деца. Иска ми се по-често да виждаме такива гледки по българските терени. Хората да бъдат щастливи, а не да има ексцесии и издевателства ”, сподели Венци Стефанов.

„ Поставил съм цел на Загорчич да построи боеспособен тим. Трябва да разчита на наши момчета и да им дава късмет. Видяхте, че пуснахме 16-годишен футболист, а имаме още такива. Галин Иванов е огромен мъж и му благодаря, че се раздава за нас. Имам сделка с него и съм заречен, че в случай че има положително предложение, ще го пусна незабавно ", добави босът на " белите ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР