Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg загубата на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg загубата на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Това беше поръчка! Съдията да си купи свещи с парите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg загубата на " белите " от Лудогорец в efbet Лига. Босът на най-стария столичен клуб изрази искания към съдийството на Драгомир Драганов и прикани президента на БФС Борислав Михайлов да " бие шута " на унгарския началник на реферите Виктор Кашай.

" Престъпление! Вие гледахте ли мача? Всичко правилно ли беше съгласно вас? Защо когато мачовете се свирят от шуменския арбитър и Кабаков от Пловдив, всичко минава почтено? Кой постави това варненско менте да свири днешния мач? Това беше стопроцентова поръчка! Бесен съм! Пожелавам му на Драганов да си купи свещи с парите. А този Касай ли е, Масай ли е, ще скапе шампионата! Да се маха от българския футбол! Михайлов би трябвало по най-бързия метод да му бие шута! 
 Десподов избави Лудогорец на Десподов избави Лудогорец на " Овча Купел "
Това е безсрамие. Видяхте ли отсъжданията през днешния ден? Нито имаше авантаж, нито нищо. Съдията се изявяваше като някакъв делегат на Организация на обединените нации. Влагаме пари в българския футбол и не желаеме да се подиграват със Славия и с българските футболисти! С какво през днешния ден Лудогорец беше по-добър от нас? С какво ни надигра? Много съм сърдит. Парите не ги пуска някоя магарица, изкарваме ги с труд и ги влагаме за развиването на българските момчета, а ето какво получаваме ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР