Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg двубоя на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg двубоя на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Полицаите вместо да влязат с палките, гледат - поне да си бяха платили билет

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg дуела на " белите " с Левски, изгубен с 0:2. Босът на най-стария столичен клуб попита косвено служителите на реда за какво не са подхванали дейности против почитателите на гостите, които потрошиха близо 900 седалки в бранш " В " на стадиона в " Овча купел ".
 Славия - Левски @@@

" Чудя се за какво платих хиляди левове на полицията за защита на стадиона, а те стояха безучастно и гледаха по какъв начин се чупят седалки, по какъв начин се чупи нечие имущество. Вместо да влязат с палките в бранша и да въдворят ред, те стоят и гледат. Поне да си бяха платили билет за мача, щом ще са единствено фенове.
 Славия - Левски @@@

Сега очаквам Комисията по нравственос към Българския футболен съюз да вземе отношение. През целия мач се чуваше какво скандира агитката на Левски. Мен ме глобиха с 10 000 лв., да забележим в този момент какво ще решат от Комисията. А по отношение на седалките: от Левски знаят, че който чупи, купи. Но на мен ми е за друго - след 20 дни младежкият народен тим на България посреща Сърбия на стадион " Славия ". Какво ще си помислят съседите като дойдат тук и видят тази грозна панорама на трибуните. Срамна работа.
 Славия - Левски @@@

Гледам в агитката на Левски все младежи. Това ли са хората, които са бъдещето на България? Това бъдещи родители ли са? Просто нямам думи. Ние в Славия желаеме да сътворяваме допустимо най-хубавите условия за децата и юношите. Младите са на първо място. Дори да имахме опция за по-скъпи футболисти, отново щяхме да залагаме на българското. Така считам аз, късно ми е да се трансформирам. Държавата би трябвало да отделя средства за спорта. Вдигнат се продавачите в книжарниците на митинг, след тях чистачките, след тях зеленчукопроизводителите, а пари би трябвало да се дават за младите, за спорта. Това е най-важното ", сподели Венци Стефанов пред Sportal.bg . efbet Лига 10 кръг, събота 21 септември  Славия 0:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР