Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира горещата тема около домакинството
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Уважавам феновете на ЦСКА, но това не е сериозно

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява горещата тематика към семейството на ЦСКА 1948 на ЦСКА. Според шефа на най-стария столичен тим е редно дуелът да се играе в Бистрица.

„ Стига нелепости! Има си разпоредба, има си хазаин на мача, който има лицензиран стадион. По устав домакинът дава избран % от общата численост билети на госта – в Бистрица броя е толкоз. По тази логичност почитателите на Барселона могат да изискат да не гостуват на стадиона на Осасуна да вземем за пример, тъй като е с дребен потенциал, а ще са 20 000, и да реалокират мача в Каталуния. Това не е съществено, на всички места по света има огромни игрища, има по-малки и така нататък На Столична дирекция на вътрешните работи каква им е функционалността, в случай че не могат да се оправят с един футболен мач? Отцепва се избран периметър към стадиона, позволяват се нататък единствено хората с билети, а другите – до такава степен. Феновете нямат работа да вършат простотии пред къщите на хората. Полицията не може да се оправи с това ли? Не намирам за редно ЦСКА 1948 да заплаща наем на Националния стадион „ Васил Левски “, откакто с тези пари могат да платят на служителите на реда за защитата в Бистрица “, уточни Стефанов пред Спортал.

„ Ако се случат ексцесии, полицията защо е тогава?! Трябва да се съблюдават законите, ние сме правова страна. Моите почетения към всички, почитам почитателите на ЦСКА, само че в тази ситуация е редно да има равнопоставеност и да се съблюдава правилникът. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР