Атанас Русев е един от най-добрите приятели на Кирил. Хората

...
Атанас Русев е един от най-добрите приятели на Кирил. Хората
Коментари Харесай

Бившата пиарка на Киро: ПП имаше замах да не спазват правилата на принципа „Давай, бързо да стане“

„ Атанас Русев е един от най-хубавите другари на Кирил. Хората би трябвало да знаят и предисторията “, това сподели в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия пиар специалистът Диана Дамянова, която преди работеше с „ Продължаваме промяната “.
Тя разяснява абсурда с „ Да опазим Корал “. Председателят на сдружението упрекна Лена Бориславова и Никола Минчев, че са фалшифицирали документи, с цел да може Кирил Петков да бъде освободен от управата и да заеме министерския пост преди 3 години.
„ Да, това е правилно, само че ние си мислихме, че имаме устното единодушие на тези 10 души. Атанас Русев, който аз преди този момент не познавах, оказа помощ доста в акцията през 2021 година “, изясни Дамянова.
„ В Харвард не се преподават административни образования и в Политическа партия имаше един размах да не се съблюдават административните правила. Там има един блян на „ Давай, давай, бързо да стане “, сподели пиар специалистът.
Спорен нея от Политическа партия две години са носили револвер в джоба си, зареден и без предпазител.
„ Скандалите ще повлияят. Особено доста ще повлияе неналичието на отговорите от последния скандал “, счита тя.
Много мръсна е акцията, която към този момент стартира, само че Бойко Борисов я води доста добродушно, в жанр „ Какво им стана на тези момчета “, оцени Дамянова тактиката на водача на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР