Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира 70-годишния юбилей на голямата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира 70-годишния юбилей на голямата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Няма голямо значение кой ще е шампион

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява 70-годишния празник на огромната легенда на белите Чавдар Цветков, както и борбата сред ЦСКА и Лудогорец за купата.

Босът на „ белите “ счита, че ЦСКА 1948 ще завоюва конфликта с „ армейците “ в неделя и отборът от Бистрица също се бори за първото място.

„ Чаво е същински славист! И огромен мъжага! Мога да кажа, че от легендите на Славия, които останаха, той е номер 1. Чаво в никакъв случай не съобщи Славия, в никакъв случай не направи нещо срещу Славия, в никакъв случай не спря да споделя, че е славист. Той постоянно е носил Славия в сърцето си. Един доста огромен футболист. Шами, Чаво, Ларгов, Мони Симеонов – слависти с огромни букви “, съобщи Стефанов пред Спортал.

„ Първенството върви доста забавно. Може би в този момент с новия треньор Лудогорец ще стартира да записва положителни резултати. Те щяха да изгубят точки и против Славия, в случай че не ни бяха вкарали гол в последната минута. Тогава извадиха шанс. Дали ЦСКА ще е първенец или Лудогорец, няма изключително значение – за мен значително това няма да е български първенец. Лудогорец като имат куп чужденци и какво – падат като хазаин от Пирин. Искам да виждам повече българи в тимовете, това е най-важното. Не че имам нещо срещу чужденците, само че да са класни и да е с мярка. Мисля си, че ЦСКА 1948 ще завоюва мача в неделя, с което могат да се намесят и те в битката за купата. Което не би било нещо неприятно, те имат повече българи в своя състав “, добави Венци Стефанов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР