Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази учудването си, че някои

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази учудването си, че някои
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Единият от централните защитници на България завива по-бавно от тролей тройка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази учудването си, че някои хора са в националния тим. Конкретно той не е удовлетворен от представянето на Пламен Илиев, Сисиньо, Момчил Цветанов и един от централните бранители.

" Няма ги комунистите, няма футбол, в случай че по този начин разсъждаваме. Съгласен съм с част от думите на Красимир Балъков, когато се разрушиха учебните шампионати, селските, пристигна демокрацията и всичко живо отиде по дяволите. После търсим виновността в президентите, една пирамида се гради изпод нагоре. Говорим си с хората във футболния съюз, няма ли я искрата, децата да се занимават със спорт, по селата, по кварталите, вместо да стоят по компютрите, да излязат да поспортуват, едно време имаше национална топка, дама, но децата бяха на улицата, децата нямат опция ни минимум да вършат това, което сме правили едно време, няма този ред и дисциплинираност. Масовият спорт роди това надарено потомство. Целта на предходните треньори бяха съзнателни, строги треньори, не се пускаха детето на месаря, на автомонтьора, на някой банкер ", разяснява Стефанов в Пресклуб " България ".

" В Славия няма да разреша да има такива персони, изродиха се нещата, дребното надарени футболисти би трябвало да им даваме късмет, кой да играе в чужбина, кой да играе постоянно в клубовете си. Продължавам да заставам зад думите си, не даваме ли късмет на нашите деца нищо няма да стане. В Турция и Гърция неповторимо отношение към децата, спортуват, всички на на открито. В Турция виждам какви грижи се поставят за подрастващите. Всеки един кмет може да отдели пари за един, два, три терена. Ако ги създадат надали ще им коства толкоз средства ", добави босът на " белите ".

" Загубата постоянно съм твърдял, чаках, че Ясен по-смело ще пристъпи, трима-четирима футболисти не знам за какво разчита на тях, и вратаря, и централния бранител, той се извърта по-бавно от тролей тройка, и Сисиньо, и Шивача. Шанс за българските футболисти - Светьо Ковачев, Доминик Янков. При мен има двама - Сораков, в Черно море, в Лудогорец, в Ботев има млади момчета. Не знам за какво прибягваме до Сисиньо, какъв Сисиньо, какви 5 лв. ", разяснява Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР