Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след днешния

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след днешния
Коментари Харесай

Венци Стефанов нападна медиите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след днешния Изпълком на Българския футболен съюз, след който стана ясно, че президентът на централата Борислав Михайлов отдръпва оставката си, която той подаде през предходната година.

Той индиректно разяснява и кандидатурата на Димитър Бербатов за президентския пост.

„ Добре съм, не се радвайте. Това е персонално решение, не мога да разясня персоналните решения на президента на Българския футболен съюз. Не подлагам на критика хора, които си правят работата, а съм безпределно отрицателно надъхан към хора, които.. в миналото да са ни класирали за някое състезание, да са победили някои огромни тимове?. Казвам ти дъще, сещай се снахо. Ще дойдат да оправят футбола в България. Колко стаж имат? Както споделяше господин Гриша Ганчев: „ Ти къщурка за кученца правил ли си”, показа той?

„ Давате естрада, приказват се куп безобразия без да се мисли. Аз не го предлагам да няма изпадащи. Няма потребност, не съм го предложил аз. Няма потребност да избавям Славия. Славия няма потребност от подобен вид избавление. Това, че някои счита, че излиза от мен, люто се лъжат. Може да видят от писмата кой го е предложил. Ще реши работната група. Не е взето решение. Знаете ли че футболът е обществен феномен. Градове като Бургас, Сливен, Русе, нямат футбол”, сподели още Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР