Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува остро собственика на Лудогорец

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува остро собственика на Лудогорец
Коментари Харесай

Венци Стефанов избухна: Един човек атакува съдиите - Краля слънце

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна остро притежателя на Лудогорец Кирил Домусмиев, като разгласи, че съдиите бъркат поради негов напън.

" Днес свириха всичко, което виждаха на терена, което се случваше. Аз допускам, че в случай че съдиите не се нападат, българският футбол ще бъде доста по-добре. Един човек нападна всички съдии! Вчера видяхте ли ЦСКА какво ги вършиха? Защо си заравяте главите като щрауси, а задниците ви голи от горната страна? Кажете истината! Това, което виждате! Толкова ли е ужасно? Толкова ли е ужасно? Не го ли виждате? Първо в клубовете би трябвало да има задоволително образование. Футболистите да не се разправят със съдиите, а да играят и да реализират резултатите си на терена. Всичко е въпрос на нрав и образование ", съобщи Стефанов, който разгласи, че Борислав Михайлов не е отговорен за грешките на родните рефери.

" Нито Боби Михайлов, нито Петър Петров могат да разрешат този проблем, тъй като всеки един арбитър се нападна самостоятелно! Нахалството стигна до такава степен, че към този момент се нападат и депутати. Боби Михайлов ли е на терена? По тази логичност всеки арбитър, който свири мач на Лудогорец и някой съперник, или на ЦСКА с някой съперник, би трябвало да се изкара от съдийството и да бъде осъден. Свирят против ЦСКА, свирят против нас, свирят против всеки един тим, който дръзне и се опита да направи нещо. Това е ситуацията!”

" Трябва да има един тим, който да бъде толериран. Ще видите и на следващия ден против Септември ", безапелационен е Стефанов. Септември се оплакват? Важно е да се види от какви неточности се оплакват. Съдията също е човек и може да сбърка, само че зависи дали това е преднамерено, дали е сбъркал по този начин, че да обърне мача и дали свири в полза на един тим, в ущърб на даден тим. Нормално е да има неточности, защото всеки бърка, само че значимо е по какъв начин. Аз също през тези 20 години, е имало 200-300 пъти, с цел да се оплача. Това не значи, че би трябвало да бесим съдиите по дърветата. Ако никой от нас не нападна съдиите, те ще свирят толкоз, колкото могат ".

Защо не пита Кирил Домусчиев, който засяга по какъв начин тъкмо въздейства на съдиите?

" Аз с господин Домусчиев не съм разговарял от много дълго време и не съм го виждал. Нямам достойнството. Последният път не го видях на Изпълкома. Трудно се приказва с Краля слънце, би трябвало да имаш капацитет, а аз очевидно го нямам.”

Дали обстоятелството, че Златомир Загорчич резервира поста си оказа помощ за положителната серия на Славия?

" Първо Златомир Загорчич бе доста добър футболист, а и е привикнал с ситуацията в България. Всичко му е ясно на него. На него родната ни реалност му е позната до болежка. Той работи, екипът му работи. Проблемите вероятно са, че доста от футболистите не водиха пълноценна подготовка. Младите, които бяха на почивката, ги нямаше 15 дни, а по-късно им дадахме отмора. После привлякохме хора в средата на подготовката. Иска се време, до момента в който един тим се окомплектова и стартира да играе по този начин, както желае треньорът.” Първа лига 10 кръг, събота 23 септември  Славия 4:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР