Президентът на САЩ , по предварителни данни, е загубил президентската

...
Президентът на САЩ , по предварителни данни, е загубил президентската
Коментари Харесай

Прогнози и залагания за връщането на Тръмп като президент

Президентът на Съединени американски щати, по предварителни данни, е изгубил президентската конкуренция, само че теоретично може да се върне на президентския пост, съобщи в изявление за РИА Новости капиталовият шеф на датската „ Saxo Bank “ Стив Якобсен, създател на.
По предварителни данни демократът печели президентските избори в Съединени американски щати. Тръмп не признава провалянето, афишира успеха си на изборите и оспорва резултатите в съдилищата. Държавните управляващи, които организират изборите, както и Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, обявиха, че няма всеобщи нарушавания, които биха могли да повлияят на вота. Съдилищата към момента не са удовлетворили нито едно от настояванията на Тръмп и неговите поддръжници, само че към момента има висящи искове, в това число във Върховния съд на Съединени американски щати.
 Тръмп продължава правосъдната борба против нарушаванията по време на изборите Тръмп продължава правосъдната борба против нарушаванията по време на изборите
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че няма да се откаже от правосъдната борба против изборните нарушавания в обособени щати, а екипът му се...
„ Той споделя на всички, че ще се кандидатира за изборите през 2024 година в деня на встъпването в служба на Байдън през януари и аз безусловно го позволявам “, отговори Якобсен на въпрос дали счита, че Тръмп може да си върне президентството. " Лично аз не мисля, че той има късмет. Но през 2024 година Съединени американски щати в действителност ще се нуждаят от промени, а Тръмп непрекъснато се държи по този начин, като че ли към момента живее през 50-те или 60-те години ", добави специалистът.
Междувременно самите американци към този момент залагат на завръщането на Тръмп. Например американският кънтри реализатор Джон Рич е заложил 10 000 $ на обстоятелството, че Тръмп към момента може да завоюва тези избори и ще остане президент на Съединени американски щати следващата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР