Президентът на САЩ Доналд Тръмп спази правилото си и отново

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп спази правилото си и отново
Коментари Харесай

Тръмп даде прякор Ким Чен-ун и пародийни рисунки заляха интернет

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съблюдава правилото си и още веднъж " лепна прякор " на собствен съперник. В речта си пред делегатите на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации той назова севернокорейския водач Ким Чен-ун " индивидът ракета ". Това незабавно се трансформира в гореща тематика в Туитър, съобщи Асошиейтед прес.
 
Тръмп: Съединени американски щати ще унищожи изцяло Северна Корея, в случай че не спре с нуклеарните провокации

" Човекът ракета " (Rocket man на британски език) e заглавие на ария на Елтън Джон, която от време на време бе свирена на предизборните прояви на Доналд Тръмп.
 
How excited is @HarlandWilliams right now? #Rocketman revival! pic.twitter.com/Za48Zm3HzA
— Steve Mullis (@stevemullis) September 19, 2017 След като в този момент президентът на Съединени американски щати употребява заглавието на песента, с цел да охарактеризира Ким Чен-ун, в Туитър се появиха пародийни рисунки. На една от тях Ким Чен-ун е яхнал ракета като че ли язди кон. На друга Ким Чен-ун е седнал зад пианото и носи типичните за Елтън Джон очила.
 
Засега представители на Елтън Джон не са коментирали решението на Тръмп да употребява в речта си заглавие на негова ария за прякор на севернокорейския водач.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР