Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра с тийнейджърката екоактивист

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра с тийнейджърката екоактивист
Коментари Харесай

Тръмп се подигра с 16-годишната Грета Тунберг ВИДЕО

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се подигра с тийнейджърката екоактивист Грета Тунберг, която през вчерашния ден произнесе буйна тирада в Организация на обединените нации, призовавайки международните водачи да създадат повече за битката с климатичните промени, оповестява " Асошиейтед прес ".

16-годишната шведка смъмри аудиторията на срещата на върха за дейности за климата в Организация на обединените нации, като неведнъж запита " Как смеете? "

Тунберг акцентира: " Ние сме при започване на всеобщо измиране и все пак всичко, за което можете да говорите, е пари и стопански напредък. Вие ни проваляте. "

В обява в " Туитър " Тръмп разяснява иронично: " Тя наподобява като доста щастливо младо момиче, което го чака ярко и прелестно бъдеще. Толкова е хубаво да се види! "

Тръмп прекара единствено няколко минути на срещата на международните водачи за климата, като се очакваше въобще да не се появи. Климатичната рецесия е централна тематика на тазгодишното Общо заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР