Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че няма нищо, което

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че няма нищо, което
Коментари Харесай

Байдън проговори! Има ли НЛО над САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че няма нищо, което да свързва въздушните цели, свалени над северните Съединени щати и Канада, с разследващите стратегии на която и да е страна, в това число Китай. „ Все още не знаем тъкмо какви са тези три обекта, само че нищо, нищо сега не демонстрира, че те са свързани с китайската стратегия за шпионски балони или разузнавателни транспортни средства... на други страни “, сподели Байдън в телевизионно послание към нация, представен от Си ен ен и БГНЕС.

Оценката на разследващата общественост е, че обектите най-вероятно са били балони, свързани с частни институции или проучвания, сподели Байдън. Той добави, че възнамерява да организира диалог с китайския водач Си Дзинпин. „ Очаквам да приказвам с президента Си и се надявам, че ще стигнем до дъното на това “, сподели Байдън и добави: „ Не се оправдавам, че смъкнах този балон “.
-->
Президентът сподели, че САЩ ще продължат да се ангажират с Китай. „ Търсим конкуренция, а не спор с Китай. Не търсим нова Студена война. " Но не се оправдавам и ще се конкурираме ", аза Байдън.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР