Президентът на САЩ Джо Байдън твърди, че предположенията за наличието

...
Президентът на САЩ Джо Байдън твърди, че предположенията за наличието
Коментари Харесай

Байдън: Гарантирам, че САЩ нямат биологични и химически оръжия в Европа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън твърди, че догатките за съществуването на биологични и химически оръжия на Съединени американски щати в Европа не са правилни, съобщи ТАСС

" Твърденията, че Америка има биологични, както и химически оръжия в Европа, просто не са правилни. Гарантирам ви ", сподели американският водач на среща с представители на бизнеса за обстановката към Украйна.

„ Твърдят и че Украйна има биологични оръжия “, сподели Байдън, сочейки, че това е „ явен знак “, че съветските управляващи „ изследват потреблението “ на двете оръжия.

В същото време Каролин Малоуни, ръководител на Комитета за контрол и държавна промяна на Камарата на представителите на Съединени американски щати, показа законопроект, който ще забрани на държавното управление на Съединени американски щати да прави бизнес с компании, опериращи в Русия. Това оповестиха от пресслужбата на комисията.

„ Докато доста компании взеха вярното решение да спрат или доста да понижат активността си в Русия, други не го направиха “, сподели Малоуни. Според нея през фискалната 2021 година (приключила в края на септември предходната година) федералното държавно управление на Съединени американски щати „ разпредели милиарди долари на компании, които отхвърлиха да преустановят активността си в Русия или единствено отчасти понижиха интервенциите или вложенията “.

Според законопроекта политиката на американското държавно управление би била " да не прави бизнес с компании, които подкопават ползите на националната сигурност на Съединени американски щати, като не престават да работят в Русия " по време на военната си интервенция в Украйна. Инициативата " не разрешава на федералното държавно управление да купува артикули или услуги от компании, които не престават да вършат бизнес в Русия " по време на специфичната интервенция, до и в това число преустановяване на съществуващи контракти с такива организации. В същото време Малоуни прави изключения за артикули или услуги, „ закупени в полза на Украйна или за облекчаване на главните потребности на популацията, както и за случаи, когато възбраната или прекратяването на контракта не е в националния интерес на Съединени щати. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР