Президентът на Руската федерация Владимир Путин може да избяга в

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин може да избяга в
Коментари Харесай

Путин бяга панически в Китай?

Президентът на Руската федерация Владимир Путин може да избяга в Китай, съобщи ТСН, базирайки се на съветника на украинския държавен глава Володимир Зеленски – Олексий Арестович.

Според него Путин три пъти е изискал от Пекин политическо леговище в азиатската страна и всичките отговори са били позитивни. " Защо Китай? Това е единствената страна в света, която не би го предала на Съединени американски щати. Американските управляващи биха могли да го изправят пред правораздаването за закононарушения против човечеството ", добави Арестович.

" Путин ще си седи спокойно и добродушно в Китай. Той най-вероятно ще написа записки ", сподели още съветникът на президента на Украйна. Според Арестович Пекин може да даде леговище и на други представители на съветския хайлайф.

" Там може да се скрият командирът на съветските сили в Украйна военачалник Сергей Суровикин, началникът на " Росгвардия " Виктор Золотов и други лица ", добави той. Руската войска, която извърши ужасяващи военни закононарушения в Украйна, губи войната на украинска земя, като търпи големи загуби в човешка мощ и военна техника. Според политически анализатори даже Китай, дълготраен съдружник на Москва, не е склонен с военната непровокирана експанзия против Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР