Президентът на руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова не

...
Президентът на руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова не
Коментари Харесай

Без Ирина Винер в Токио

Президентът на съветската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова не възнамерява да пътува с националния тим за Олимпийските игри в Токио. Олимпийският шампионат по художествена гимнастика ще се организира от 6 до 8 август.

" Разболях се от  коронавирус и лекарите ми не разрешиха да хвърча надалеч. Изгледах надпреварите от олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016 на монитори: на един Маргарита Мамун, на втория екран Яна Кудрявцева, на третия ансамблите, на четвъртия екран вървеше надпреварата и треньорката ме питаше кой играе в този момент. Затова бях на всички места. Сега направих същото и на Европейското състезание във Варна. По-удобно ми е, виждам повече неточности ", сподели Винер-Усманова за ТАСС.

 Ирина Винер

Игрите в Токио ще се проведат от 23 юли до 8 август. На олимпиадата в Рио 2016 съветските гимнастички завоюваха купите и в самостоятелната конкуренция и при ансамблите.

Винер-Усманова заяви още, че сестрите Дина Аверина и Арина Аверина ще вземат участие на шампионата в Москва, който ще се организира от 8 до 13 юли. В конкуренцията ще се включат гимнастички от 17 страни.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР