Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че големите страни не

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че големите страни не
Коментари Харесай

Путин: Големите страни да не се заплашват взаимно а да се обединят срещу тероризма

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че огромните страни не би трябвало да се заплашват взаимно, а да обединят изпитание в битката против тероризма, предава РИА Новости.

„ А с цел да се защитят от ударите на терористите, огромните страни не би трябвало да съставляват опасност една за друга, а да се обединят против него “, съобщи Путин по време на изявление пред западни медии, предава " Фокус ".

Той съобщи, че известията за това, че сирийските управляващи употребяват химическо оръжие са „ подправени вести ".

„ Радикалните детайли, терористите правят тези закононарушения, с цел да обвинят в това сирийския президент Башар Асад “, съобщи Путин. „ Знаем за проектите на терористите да показват това по подобен метод, че все едно държавното управление на Сирия е направило нападенията “, добави той. Според него това се прави, с цел да може силите против Асад да се съсредоточат. Руският президент подсети, че сирийското държавно управление е унищожило своите ресурси от химическо оръжие.

Според него и досега няма съществено следствие на предходните произшествия и че е належащо такова се реализира.

Същевременно Путин прикани Съединени американски щати да извърнат внимание на личните си дейности в Ирак и в Сирия. Според него Мосул в Ирак и Ракка в Сирия са „ разрушени до основи “ и под техните отломки към момента има мъртви тела, а протичащото се в тези райони също си коства да бъде разследвано.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР