Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин обявява нова мобилизация?

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се готви да разгласи нова готовност за популацията на 15 януари. Това съобщи за " Политико " Андрий Черниак от военното разузнаване към украинското министерство на защитата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8820
,,Този път Кремъл ще активизира жителите в по-големите градове, включително и тези от стратегическите индустриални центрове на Русия. Това обаче ще се отрази извънредно отрицателно на съветската стопанска система, която към този момент пострада достатъчно``, разяснява Черниак пред изданието.

Според него се чака да бъдат мобилизирани още 500 хиляди души.

Москва отхвърли, че приготвя изпращането на нови запасняци на фронта, само че Черниак увери, че точно такива са проектите на Русия, които цели да резервира в загадка.

Междувременно заместник-ръководитялет на военното разузнаване на Украйна Вадим Скибитски разяснява пред в. " Гардиън ", че новите 500 хиляди мобилизирани бойци ще бъдат част от възобновената атака на Русия против Украйна напролет и лятото, както и че главните цели пред Моска ще бъдат съсредоточени в източните и южните елементи на някогашната руска република.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР