Президентът на Русия Владимир Путин смята за много важно извозването

...
Президентът на Русия Владимир Путин смята за много важно извозването
Коментари Харесай

Путин: Необходима е евакуация на мирното население на Херсон от опасната зона

Президентът на Русия Владимир Путин счита за доста значимо извозването на цивилното население на Херсон от най-опасните региони, оповестяват съветски медии.

„ Сега, несъмнено, тези, които живеят в Херсон, би трябвало да бъдат изведени от зоната на най-опасните дейности, тъй като цивилното население не би трябвало да страда от обстрели, от всевъзможни настъпателни, контранастъпателни и други ограничения, свързани с военни дейности “, сподели Путин.

„ Руските управляващи работят, с цел да подсигуряват, че съветските документи се издават на бежанците от Украйна по банален метод. Разбира се, несъмнено. В момента работим върху това – несъмнено, да няма злоупотреби тук, никой да не се възползва от обстановката, в която се намирате, за някакви користни цели. Без подозрение би трябвало да се помогне на хората, които имат потребност от помощ. И ние в този момент вземаме решения, които ще ни разрешат да получаваме тези документи по банален метод. И ние ще подобрим тези принадлежности. Определено ще работим върху това “, съобщи Путин.

Путин, по-специално, обърна внимание на обстоятелството, че доста хора от Харковска област се пробват да стигнат до Русия по разнообразни способи, в това число " заобиколни пътища ":„ Ще създадем всичко, с цел да ги подкрепим. “

Президентът също по този начин означи, че бежанците от Украйна, пристигнали в Русия, желаят да работят, а не желаят отстъпки, както тези, които са отпътували за Европейски Съюз.

" Почувствайте разликата сред тези хора, които са пристигнали от Украйна при нас, и тези, които са в Европа. Те вървят по заведения за хранене и желаят отстъпки, а хората тук желаят работа ", сподели Путин.

Потокът от доброволци, искащи да се причислят към въоръжените сили на Руската федерация, не понижава, а броят на мобилизираните към този момент доближи 318 хиляди души. Вече имаме 318 000 (мобилизирани). Защо 318 000? Защото идват доброволци. Броят на доброволците не понижава ", добави Путин. Той изясни, че от тях 49 000 души към този момент са в армията и извършват бойни задания, а останалите не престават да се образоват.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР