Президентът на Рома“ Джеймс Палота отправи остри критики към реферите,

...
Президентът на Рома“ Джеймс Палота отправи остри критики към реферите,
Коментари Харесай

Президентът на Рома“ недоволен от съдийството

Президентът на „ Рома “ Джеймс Палота насочи остри рецензии към реферите, управлявали реванша с „ Ливърпул “ от полуфиналите в Шампионската лига. „ Вълците “ завоюваха трагично с 4:2 на „ Олимпико “, само че гостите се класираха за финала с общ резултат 7:6. Палота изрази мнение, че неговият отбор е бил ощетен съществено от съдийските решения на Дамир Скомина по време на мача, като са били спестени две дузпи в интерес на „ вълците “ “, както и червен картон за противника.

„ Наясно съм какъв брой сложна е работата на реферите, само че е срамно, че отпаднахме след сходен резултат. Просто не трябва да разрешаваш сходни неща “, съобщи президентът на „ Рома “, който разяснява и двете обстановки, при които домакините трябваше да получат дузпи.

При първата Един Джеко бе фаулиран от стража на мърсисайдци Лорис Кариус, само че вместо углавен удар, съдиите отсъдиха несъществуваща засада на босненския национал. Впоследствие пък бе подмината игра с ръка в наказателното поле Трент Александър-Арнолд, който спря удар на Ел Шаарауи.

„ Може сами да видите обстановките. В 49-ата минута Джеко не бе в засада и по-късно бе фаулиран от вратаря. След това имаше игра с ръка, която бе видна за безусловно всеки, с изключение на за тези на терена. В този случай трябваше да се покаже пряк червен картон, което щеше да ни даде преимуществото да играем с човек повече от 63-ата минута. За мен би било безспорна насмешка в случай че не вкарат системата за видеоповторения в Шампионската лига ", добави още босът на италианския отбор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР