Президентът на Републиката Румен Радев е поредният български политик, който

...
Президентът на Републиката Румен Радев е поредният български политик, който
Коментари Харесай

„Ние идваме“ плюят Радев: Изживява се като агент за влияние на държава, обявила България за вражеска

Президентът на Републиката Румен Радев е следващият български политик, който е подготвен да жертва репутацията си, за сметка на ползите на „ Лукойл Нефтохим Бургас “. Питането до Конституционния съд дали прекратяването на концесията на пристанищния терминал „ Росенец “ опонира на Конституцията е поредна стъпка, доказваща желанието на президента Радев да обслужи ползите на нападателния режим на президента Путин, декларират от сдружението на адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Мария Капон „ Ние идваме “ в изпратена до медиите позиция.
„ Ограничителните ограничения в продължение на глобите против Русия, гласувани в Народното събрание, са с оглед дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна, а и в цяла Европа.
Отнемането на концесията дава опция за пряк надзор върху пристанището на българската страна, в лицето на Министерството на превоза. Това ще приключи и подозренията за прекосяване на контрабанда в нарушаване на глобите, чийто средства зареждат войната и кръвопролитията. Странно държание за човек, който непрестанно твърди, че е за спокойно решение на спора “, показват от гражданското съдружие.
„ България си връща контрола над територия, с което укрепва и своята национална сигурност. Такъв метод би трябвало да бъде признат позитивно от висшия главнокомандващ.
Обратно на тази логичност, господин Радев се изживява като министър на стопанската система и енергетиката, и развива теза за нуждата от надеждност и непрекъсваемост на доставките, като до този миг от страна на съветската компания няма сигнали за преустановяване на доставките. В същия текст се приказва за гарантиране на налични цени за жителите и промишлеността, без да се дефинира какво значи, съгласно президентската институция, „ налично “ и без да е извършен същият диалог с промишлеността “, означават от „ Ние идваме “.
„ Кампанията, провеждана от Румен Радев, изумително припомня унизителното държание на институцията, която съставлява, както и на назначеното от него служебно държавно управление, които ни убеждаваха, че без „ Газпром “ България ще спре да действа – нещо, което явно не е реалност. За нас е неуместно българският държавен глава да се изживява като сътрудник за въздействие на страна, оповестила България за вражеска.
Тези дейности се случват в миг, в който – нагледно казано – облагите от „ Лукойл “ купуват ракети, падащи на стотици метри от границата на Румъния, наш съдружник в НАТО. Търговските и политическите ползи в никакъв случай не могат да бъдат над националните ползи на страната ни “, се споделя още в позицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР