Президентът на Република Сърбия Александър Вучич Александър Вучич – сръбски

...
Президентът на Република Сърбия Александър Вучич Александър Вучич – сръбски
Коментари Харесай

Сръбският президент пристига на официално посещение в България

Президентът на Република Сърбия Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила идва на посещаване в Република България, по покана на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Между тематиките на визитата ще бъдат европейската интеграция на Сърбия, вероятностите пред района на Западните Балкани в подтекста на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, двустранните връзки сред България и Сърбия и по-специално свързаността по общата ни граница.

От 10.00 часа на площад „ Св. Александър Невски “ ще се състои гала по формалното посрещане на президента на Сърбия. Александър Вучич ще постави венец пред Паметника на Незнайния боец.

Двамата държавни глави ще проведат среща „ на четири очи “ на „ Дондуков “ 2 от 10.20 часа, след което ще се проведат пленарните диалози на формалните делегации на България и Сърбия.

В 11.35 часа в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 в наличието на президентите Румен Радев и Александър Вучич ще бъдат подписани документи за двустранно съдействие в региона на труда и обществената политика.

В 11.40 ще двамата президенти ще дадат взаимна конференция.

В рамките на визитата си сръбският президент Александър Вучич ще беседва с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила и със заместник-министър ръководителя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР