Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е получил полицейска охрана

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е получил полицейска охрана
Коментари Харесай

Президентът на Наполи с охрана заради проблем с феновете

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е получил полицейска защита заради напрежение сред него и част от почитателите на тима. Ултрасите на “партенопеите ” не скандираха по време на мача против Милан в Серия А (0:4) преди две седмици, когато беше последното домакинство на отбора.

Проблемът е цените на билетите на стадион “Диего Армандо Марадона ” и прецизните ограничения за банери и транспаранти. Настроението на почитателите не бе усъвършенствано от втората поредна загуба от Милан, този път в Шампионската лига. Сега на Наполи му предстоят две семейства, като идната седмица е решителният реванш от четвъртфиналите в най-престижния клубен шампионат и тимът ще има потребност от поддръжката на последователите.

Префектурата на Неапол е решила да даде на Де Лаурентис полицейска отбрана заради напрежението. Ситуацията леко скапва атмосферата в града, който чака първа купа от над 30 години. В Неапол към този момент възнамеряват празненствата за купата в Серия А, която се чака да бъде извоювана след няколко седмици.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР