Президентът на Международната федерация по автомобилен спорт Жан Тод направи

...
Президентът на Международната федерация по автомобилен спорт Жан Тод направи
Коментари Харесай

Феновете на Шумахер от години се надяват да чуят тази новина

Президентът на Международната федерация по авто спорт Жан Тод направи ново изказване по отношение на положението на близкия си другар Михаел Шумахер. С думите си пред „ Билд “ французинът издаде вест, която почитателите на Пилето от години се надяват да чуят.

„ Прекарвам доста време със фамилията на Михаел, откакто стана злощастният случай през 2013 година Често приказваме със брачна половинка му Корина. Тя е доста мощна жена, която се оправя с всичко в фамилията. Не очакваше, че ще би трябвало да мине през тези тествания, само че се оправя чудесно. Има ми огромно доверие, както и аз не нея. Благодарение на лекарите и съдействието на Корина, Михаел към момента е жив. Бори се сполучливо с следствията. Бавно, само че несъмнено положението му се усъвършенства “, съобщи 75-годишният французин.

Жан Тод и Михаел Шумахер работеха дружно във Ferrari, до момента в който германецът се състезаваше за „ черните кончета “ в интервала 1996-2006 година През това време Пилето завоюва пет шампионски трофеи във Формула 1. Самият Тод постоянно е признавал, че възприятията му към Шумахер са като към личен наследник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР