Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да захапе

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да захапе
Коментари Харесай

Крушарски към Бербо: Пасъл ли си 5 криви коча в заграденото?

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да захапе своя конкурент в битката за шефското място в БФС - Димитър Бербатов. Преди 3 месеца босът на черно-белите разгласи, че ще се кандидатира за горещия стол, а Бербо пък изиска привикване на ексклузивен конгрес на БФС през септември.

„ Аз желаех да чуя ясна стратегия и хрумвания за възстановяване в петте основни посоки за футбола ни. Даже гратис им лансирах някои хрумвания. Отговарят обаче единствено с празни приказки. Няма по какъв начин за няколко часа на един конгрес да се разиска всичко и делегатите да вземат уверено решение. Аз мога не 40, а 400 подписа да събера. Специално за Бербатов мнението ми го знаете. Голям състезател, само че да каже какво е похарчил за футбола. Колко персонални средства е вложил и в какво? Какво е работил този човек отвън терена, с цел да му се повери значимата задача, за качествена смяна в българския футбол и търсене на нови триумфи. Да каже той пасъл ли е 5 криви коча в заградено!? “, разгласи 63-годишният предприемач.

„ Всички сме съсредоточени върху този мач. Темата за прехвърляния и продажби на играчи сега е неразрешена в клуба. Всеки би трябвало да знае, че националният тим и европейските мачове са най-хубавото място, на което може да се покаже. Да притегли интерес към себе си и да получи парите, които желае да изкарва. С голи приказки не става “, отсече Крушарски пред „ Мач Телеграф “.

Той не се отмята от към този момент демонстрирания оптимизъм и е убеден, че „ черно-белите “ могат да се поздравят с победа в датската столица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР