Президентът на ITF идва в БългарияПрезидентът на Световната Тенис Федерация

...
Президентът на ITF идва в БългарияПрезидентът на Световната Тенис Федерация
Коментари Харесай

Президентът на ITF идва в България

Президентът на ITF идва в България
Президентът на Световната Тенис Федерация Дейвид Хагърти идва на посещаване в България. Той ще гостува на своя сътрудник Стефан Цветков, член на Борда за ръководство на организацията. Двамата ще разискват последните промени в международния тенис и бъдещите провокации пред нашия спорт.

По време на визитата си у нас, господин Хагърти ще се срещне с Красен Кралев, министър на младежта и спорта на България. Президентът ще има среща с представители на Американската комерсиална камара в България, чийто член е тенис федерацията ни. Ще бъдат разисквани бъдещи планове за развиването на българския тенис с представителите на американския бизнес у нас.

Американецът ще се срещне с водещи български треньори и админи от екипа на БФТ. Той ще има и среща в учебно заведение в България.

Една от главните цели на визитата в България е шефът на международния тенис да поддържа персонално напъните на Българската федерация да развива тениса у нас.

В качеството си на президент на международния тенис Дейвид Хагърти е в България за трети път. През 2017 година той откри Световната треньорска конференция в София, където взеха присъединяване над 700 треньори от близо 90 страни. Няколко месеца по-рано той изнесе обществена лекция в НСА за новостите в тактиката за развиване на Световната тенис централа.

Дейвид Хагърти е президент на ITF от 2015 година, когато в Борда на шефовете за пръв път бе определен българин – Стефан Цветков. Хагърти също по този начин е член на Борда на шефовете на Женската тенис асоциация (WTA) и Залата на славата на международния тенис (ITHF). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР