Президентът на Чечения Рамзан Кадиров остава начело на тази руска

...
Президентът на Чечения Рамзан Кадиров остава начело на тази руска
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров заяви, че желае да напусне поста си

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров остава отпред на тази съветска република. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, коментирал пред публицисти думи на чеченския водач, осведоми ТАСС.
Снощи Кадиров съобщи, че желае да напусне поста си и че е " пристигнало време " за това, съобщи Българска национална телевизия.

В изявление за тв канал " Русия 1 " той показа, че е негова " фантазия " да се отдръпна, защото било мъчно да носи отговорност " за народа, за републиката, пред Всевишния и управлението на страната ".

Не че е изтощен или не желае да служи, просто преди време са били нужни хора като него, за " да водят война, да вкарат ред ", само че през днешния ден в Чечения царува ред и преуспяване, по тази причина би трябвало да има смяна, изясни той. Кадиров акцентира, че идващият началник на Чечения ще бъде избран от управлението на страната и народа.

" Рамзан Кадиров нееднократно е казвал, че е доста пореден и съдбоносен член на кръга от съидейници на съветския президент Владимир Путин. В случая той има желание да работи и отсега нататък по този начин, както му разпорежда президентът на страната. Друго не е казвал - и вземаме това за причина. Рамзан си остава настоящ глава на републиката ", съобщи Песков.

Кадиров е заявявал преди неведнъж, че е подготвен да напусне поста си. През юли т. година да вземем за пример описа, че има предпочитание да замине за Ерусалим, с цел да охранява като доброволец джамията Ал Акса на Храмовия рид, напомня осведомителният портал " Лента ".

Тогава Кремъл предложи да се възприема изказването на чеченския водач като " проява на смисъла, придавано от Кадиров на исляма ", без да се възприема безусловно.

Кадиров бе избран отново за началник на Чечения през септември 2016 година с гласовете на 97,94 на 100 от гласоподавателите. Активността бе 94,8 на 100, отбелязва " Лента ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР