Президентът на БФС – Борислав Михайлов, направи обръщение след вчерашния

...
Президентът на БФС – Борислав Михайлов, направи обръщение след вчерашния
Коментари Харесай

Българският футбол ще се развива, твърди Борислав Михайлов

Президентът на БФС – Борислав Михайлов, направи послание след вчерашния Конгрес на централата. Той е на мнение, че българското футболно семейство още веднъж е мощно и сплотено.

„ Българското футболно семейство още веднъж е мощно и сплотено – и го потвърди изрично по време на извършения през вчерашния ден конгрес.

Благодаря на всички делегати за демонстрираното доверие и почитание към институцията Български футболен съюз, към мен като неин демократично определен президент, и към посоката на бъдеще, която начертахме дружно с специалистите от УЕФА. Благодаря и на представителите на ФИФА и УЕФА, че участваха на място и се убедиха, че БФС работи транспарантно, професионално и отговорно.

Благодаря им за хубавите думи и им подсигурявам - както на тях, по този начин и на всички наши членове и на цялата спортна общност - че и в идващите четири години ще работим старателно, с цел да реализираме амбициозните си цели. Българският футбол ще се развива, тъй като е единен!”, се споделя в обръщението на Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР