Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече "престъпно" съдийството и получената

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече "престъпно" съдийството и получената
Коментари Харесай

Илиана Раева: Престъпно съдийство към българския ансамбъл в Баку

Президентът на БФХГ Илиана Раева назова "престъпно " съдийството и получената оценка на българския отбор за съчетанието с пет топки на Световната купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан).

Тимът в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова се класира с пети резултат за финала на пет топки. Българките получиха оценка от 23.550 точки, от които за компликация 15.300 и за осъществяване 8.250. Първоначалната оценка за компликация беше 15.100, само че след подадена контестация от българския щаб тя бе нараснала на 15.300, което не промени позицията на грациите в класирането.

Момичетата извършиха без никакви груби неточности съчетанието си и оценката им е много ниска.

"Престъпно съдийство към българския отбор в Баку!Оценката на D3-4 е насмешка с художествената гимнастика! За да дадеш освен това осъществяване (и заложена компликация на D3-4 12,1) 9,3 след повишение на контестацията или нямаш разбиране от съдийство, или не можеш да смогнеш да видиш всичко, или не виждаш добре и имаш проблем със зрението, или си преднамерен към България! И в четирите случаи мястото ти не е на съдийската маса! Дамите от Финландия и Америка би трябвало доста съществено да се засрамят! СРАМ!!!

Браво, девойки! Вие сте горделивост! Оценката на D1-2 е тъкмо толкоз, колкото е заложена - 5,600. Най-висока оценка на осъществяване! Браво на съдиите! Да не предприемам и оценката на Катрин Тасева на D3-4 на топка... Имам съществени учредения да не желая... ", съобщи Раева пред формалната страница в обществената мрежа Фейсбук на БФХГ. /БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР