Президентът на Беларус Александър Лукашенко покани китайския си колега Си

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко покани китайския си колега Си
Коментари Харесай

Идва нов съюз! Накъде тръгна Лукашенко

Президентът на Беларус Александър Лукашенко предложения китайския си сътрудник Си Дзинпин да посети републиката, гласи приветствено обръщение, изпратено от беларуския президент до китайския водач по отношение на Лунната нова година, отбелязвана в Китай, заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Каня Ваше Превъзходителство да посетите Република Беларус, където сте прочут и скъп като същински другар и където ще бъдете посрещнат топло и гостоприемно ", цитира президентската пресслужба на Лукашенко посланието.
-->
Лукашенко означи, че " макар всички компликации, които донесе Годината на тигъра ", Беларус и Китай " със взаимни старания са постигнали забележителен прогрес в укрепването на беларуско-китайското съдействие ".

" В коридорите на срещата на върха на ШОС (Шанхайската организация за съдействие, бел.ред.) беше подписан впечатляващ пакет от двустранни съглашения, които дават отговор на ползите на двете страни и в допълнение ще укрепят другарството сред нашите страни ", написа още Лукашенко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР