Президентът на баскетболния Левски - Констатин Папазов, изрази задоволството си

...
Президентът на баскетболния Левски - Констатин Папазов, изрази задоволството си
Коментари Харесай

Тити Папазов: За мен е необяснима оценката на хората на това дерби

Президентът на баскетболния Левски - Констатин Папазов, изрази задоволството си от успеха с 95:92 над ЦСКА след продължение. Тити съобщи, че " сините " са имали за цел да покажат положителната страна на спорта. 

“Прекрасен мач. Ние имахме за цел да покажем положителната страна на спорта, където няма извращения, воини и да има спорт, който до последната секунда държа в неопределеност едните и другите. Имахме малко повече състезателен късмет. Те бяха любимци преди дуела. Казал съм го още при започване на годината и го имам вяра, че ЦСКА ще стане първенец. Трябва един тим да има самообладание и да се построи. Изненадващо за мен прегоряха двама съществени играчи в лицата на Алекс Симеонов и Андрей Иванов. Истинска борба. Когато няма психически напън, ние умеем да се оправяме. Митко работи доста добре, работи с хиперенергия. Отборът отчасти си е получил заплатите. Смятам, че Левски ще оцелее. Ние имаме за цел тази година да радваме различен тип аудитория. Роднини, другари. Можем да бъдем подкрепяни, даже и без специфични посетители. 

Аз считам, че ЦСКА извървя безумен път през тези 13 години. Всичко се слагаше тухла по тухла. За мен е необяснимо при такова неявяване това дерби да е оценено по този метод от хората. Убеден съм, че на 23 януари, когато ЦСКА е хазаин, залата ще бъде цялостна, тъй като тези, които не имаха вяра, са видели по малкия екран. Ние ще си извървим пътя както ЦСКА стигна до тук 13 години. Така дружно ще извървим пътя, до момента в който напълним залата. Едва ли ще можем да създадем толкоз забавен и смъртоносен трилър. Ние сме артистите и когато спечелим, публиката ще бъде тук ”, съобщи Папазов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР