Президентът на Барселона Жоан Лапорта все пак не изключи възможността

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта все пак не изключи възможността
Коментари Харесай

Барса: Обичаме Гризман, но сме отворени за всякакви оферти за него

Президентът на Барселона Жоан Лапорта въпреки всичко не изключи опцията за продажба на Антоан Гризман. Вчера, по време на представянето на Мемфис Депай, той разяснява, че в клуба харесват нападателя и считат да разчитат на него. По-късно обаче босът въпреки всичко посочи, че всичко е допустимо по този въпрос.

“С Антоан нямаме никакъв проблем, дори го обичаме - съобщи Лапорта. - Но в случай че пазарът се раздвижи, сме отворени за всевъзможни предложения, тъй като се намираме в внимателен миг. Трябва да съблюдаваме и разпоредбите на финансовия феърплей, поради което пък сме длъжни да приказваме с всички футболисти, с цел да не се почувстват те засегнати. Опитваме се да балансираме финансовите индикатори и сме отворени към всичко, което трансферният пазар може да ни даде. В същото време обаче не желаеме и да скапваме изцяло състава”.

За прочут интервал преди дни Гризман беше сигурен за Атлетико Мадрид, само че към днешна дата тази договорка е малко евентуална. Говори се обаче, че международният първенец е бил предлаган и на други клубове като Манчестър Сити и Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР