Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще бъде изслушан

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще бъде изслушан
Коментари Харесай

Утре разпитват Боби М. в парламента

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще бъде изслушан в Народното събрание в сряда (22 ноември) за свадите и митинга към дуела сред " лъвовете " и Унгария.

Това стана ясно, откакто Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта разгласява дневния ред за утрешното си съвещание.

Ето и дневния ред:

22/11/2023, 14:15 
пл. " Княз Александър I " №1, зала 142

Комисия по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта

ДНЕВЕН РЕД

1. Изслушване на господин Петър Петров – изпълнителен шеф на " Академика 2011 " ЕАД, на съображение член 28, алинея 1 и 3 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание, във връзка със положението на спортното оборудване " Арена-Бургас " и готовността му за осъществяване на спортни мероприятия, както национални, по този начин и интернационалните.

2. Изслушване на господин Борислав Михайлов - президент на Български футболен съюз, на съображение член 28, алинея 1 и 3 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание, във връзка със основаните проблеми при организацията за осъществяване на футболната среща за европейски подготовка на 16.11.2023 година сред България и Унгария.

3. Разни.

От Ръководството.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР