Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева
Коментари Харесай

Илиана Раева: С усещане за цунами от възторг очаквам новия сезон

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева разяснява миналия сезон и упованията си за идната година.

" Смятах, че след извоюваната олимпийска купа неспокойният ми дух най-накрая се е успокоил и ще виждам по различен метод на работата си. Даже, тази една година и два-три месеца в действителност имах смяна. Спокойствие, наслада, осъщественост... някакво блажено мъртвило... Изпитвах благополучие от всичко, което виждах и ми се случваше в залата и към нея ", написа Раева в профила си във Facebook.

" Дори безспорната международна купа на ансамбъла и двете извоювани квоти за Париж 2024 на миналото Световно състезание не съумяха да ме изтръгнат от това умерено море, в което вълните бяха изчезнали и изглеждаше като сапфирено езеро. Нищо сходно! С непредвиден пулс чух някои музики за новите съчетания. Даже се разплаках от вилнеещите страсти, които те провокираха в мен. С чувство за цунами от екстаз чакам новия сезон. Просто нямам самообладание... Бог да ни даде здраве, мир и живот! ", добави президентът на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР