Президентът на България в периода 2012 - 2017 г. Росен

...
Президентът на България в периода 2012 - 2017 г. Росен
Коментари Харесай

Плевнелиев издаде голяма тайна за Борисов. Сравнението

Президентът на България в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев разяснява пред БНР претендента за министър председател на ГЕРБ проф. Николай Габровски.

" Уникален лекар, хирург, дал е живот на хиляди хора, спасявал човешки ориси – безспорен експерт. Не мога да приема тезата, че е подвластен – не, той не е подвластен. Това е човек на международно равнище, който взима отговорно и независимо своите решения. Ще видите по проектокабинета, който той ще показа – това ще бъде следващото доказателство, че търси експертност, търсят се хора, самостоятелни, които могат ".
-->
Плевнелиев не пропусна да похвали и водача на ГЕРБ Бойко Борисов:

" Борисов е натрупал мъдрост да даде крачка обратно, да потисне личното си его, да се поучи от личните неточности, и да даде път на безспорни ерудити, хора с неопетнена известност и храброст да създадат нещо за страната. Борисов има страховит инстинкт за самозапазване. Той е добър шахматист и вижда играта напред. "

" Бойко Борисов доста пъти през годините е давал път на самостоятелни хора, в това число поставям и себе си в тази категория. Когато съм бил държавен глава, по никакъв метод никой не ми е диктувал от Политическа партия ГЕРБ какво да направя или не. Много постоянно сме имали тежки разногласия с Борисов, само че аз съм продължавал да работя в посоката, която смятам, че е била вярна за България ", добави още Плевнелиев.

Според него възможностите за постоянно държавно управление порастват:

" Перфектно би било да имаме 5-те партии, които са систематични, отвън двете - " Възраждане " и " Продължаваме промяната ", които да приготвят решение за форма на съдействие, даже с небосвод от 1 година напред до локалните избори. Шансовете за това порастват. Ако не успеем от първия мандат, ще се създадат всички вероятни опити от третия.

Ако не излъчим работещо държавно управление и парламент, ние запокитваме България в дебрите на българския котел в Ада с беднотия, изолираност и геополитическа смяна ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР