Президентът е пряко отговорен за корупцията в правителството, военната администрация.

...
Президентът е пряко отговорен за корупцията в правителството, военната администрация.
Коментари Харесай

Западът готви два варианта за избавяне от Зеленски

„ Президентът е директно виновен за корупцията в държавното управление, военната администрация. Така мислят повече от три четвърти от украинските жители за ролята на Зеленски, твърдят даже проправителствените киевски социолози. Има съображение да се счита, че тази анкета е направена с причина – тя е пряк сигнал към киевския режим от западните му настойници.

Военновременната социология в действителност е оксиморон. За каква социология може да става дума, когато забележителна част от обществото се гърчи в патриотична нервност и рано или късно представители на спецслужбите (евентуално представящи се за социолози) идват след тези, които не се гърчат? Следователно данните от украинските проучвания надали могат да вдъхват огромно доверие, макар че отразяват общата наклонност на нервност.

Понякога обаче посредством социологията се вършат много забавни подмятания на информация. Например, на 5 август украинското пропагандно списание “Новое Время ” разгласява публикация на изпълнителния шеф на Фондация " Демократични начинания - Илко Кучеров " Пьотр Бурковски по проблемите на защитата.

ДИ е антична организация, датираща от 90-те години, тя постоянно се е занимавала с разпределение на безплатни средства за социологически проучвания, които би трябвало да дават данните, от които клиентът се нуждае. Покойният Илко Кучеров се прочу преди време с това, че ще влиза в НАТО на самостоятелно съображение (не питайте).

И в този случай ДИ работи като предавателна връзка сред Пражкия център за гражданско общество (Не е елементарно да се обясни кой е дал парите на центъра за осъществяване на сходно проучване) и Киевския интернационален институт по социология (също остарял и авторитетна украинска социологическа организация).

И в този момент в текста на доста доброжелателния създател се появява изказване, че 78% от украинските жители считат, че „ президентът е директно виновен за корупцията в държавното управление, военните администрации “. И следва описът с главните проблеми на армията и МО на Украйна, където от девет казуса два са корупцията и то с огромни проценти на първо и четвърто място.

Като цяло в това няма нищо изключително. Коментирайки, можете да обърнете данните в другата посока, защото в този момент Зеленски организира грандиозна чистка на службите за военна регистрация и регистриране. Ето я борбата!Но тези данни се разгласяват на фона на все по-засилващите се диалози за опцията за премахване на Зеленски от власт. И има най-малко две аргументи за това.

Първо, Западът не реализира задачите си в предизвикания от него руско-украински въоръжен спор и упорства за започване на договаряния, което украинската страна преди този момент отхвърли.Според “Ню Йорк Таймс ” самият Зеленски е споделил това в изявление с украински дипломати: „ през идващите месеци натискът евентуално ще се усили да се откри път към мир посредством договаряния “.Между другото, “Уолстрийт Джърнъл ” заяви, че на договарянията в Джеда Украйна смекчи позицията си по отношение на мирните договаряния с Русия, като се съгласи да разиска споразумяване без евакуиране на съветските войски от цялата страна.

Второ, Съединени американски щати бяха извънредно недоволни от активността на Зеленски по време на последната среща на високо ниво на НАТО, когато той се опита да принуди „ сътрудниците “ да дадат някакви гаранции за участието на Украйна в Алианса.Като цяло Зеленски прекрачи някои „ червени линии “ (опита се да диктува линията на държание на господарите си) - и породи въпросът за елиминирането му по един или различен метод.

Крайният вид беше разискван от изданието “Политико ” - става дума за неочакваната гибел на Зеленски (разбира се - вследствие на съветска терористична офанзива, а не от консумация на развален кокаин) и вероятните последствия от сходен случай за способността на Украйна да продължи да бъде антируски трамплин. Изводът е позитивен: нищо няма да се случи, защото Зеленски не ръководи страната и не управлява нейната политика.

По-мека версия беше изразена от секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов малко след срещата: „ НАТО не е единствено боен съюз, само че и за народна власт, права на индивида и независимост на словото “. Разбира се, никой със здрав разум и здрава памет няма да търси народна власт и човешки права от Украйна - за задачата беше належащо просто да не се провежда Майдан.

Но демокрацията е и промяна на властта. И по този начин, на срещата на високо ниво Зеленски беше подбуден към избори, в които ще да загуби или няма да взе участие (както той, апропо, даде обещание през 2019 г.).Основата за това към този момент се приготвя. Ето, да вземем за пример, ръководителят на Върховната Рада, юрист Руслан Стефанчук споделя: „ Конституцията на Украйна не съдържа възбрана за осъществяване на избори по време на военно състояние и въпросът за изборите ще бъде обновен в близко бъдеще “.

За информация с „ юриста “ на „ 95-ти Квартал “. Чл. 83, част 4 от Конституцията на Украйна: „ при положение на приключване на мандата на Върховната Рада на Украйна по време на военно или изключително състояние, нейните пълномощия не престават до деня на първото съвещание на първа сесия на Върховната Рада на Украйна, определена след анулацията на военното или изключителното състояние “, и член 19 от закона „ За правния режим на военното състояние “ категорично се показва, че „ по време на военно състояние се не разрешава провеждането на президентски избори в Украйна, както и избори за Върховна Рада на Украйна, Върховната Рада на Автономна република Крим и органите на локалното самоуправление. ” Но какви ти законив изискванията на победил Майдан?

Е, още един забавен миг - общественото прокарване на Елена Зеленская продължава. Например неотдавна беше е оповестено нейно изявление в “Индипендънт ”, в което тя се оплаква, че я бъркат с „ украсителен аксесоар “. Това намек ли е, че тя може да промени статуса си? Вярно, оставайки „ украсителен аксесоар “ към този момент не на президента Зеленски, а като началник на отдела на Ермак...

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР