През зимните месеци е по-вероятно да влезете в контакт с

...
През зимните месеци е по-вероятно да влезете в контакт с
Коментари Харесай

Как да регулираме умората и да подсилим имунната система?

През зимните месеци е по-вероятно да влезете в контакт с разнообразни болестотворни микроорганизми. За да се предпазите от настинки и боледуване е значимо да сте здрави и най-много да имате функционираща имунна система. Организмът има потребност от разнородни хранителни субстанции и витамини, които му доставяте посредством храната.

Когато избирате пресни плодове и зеленчуци, риба, ядки, пълнозърнести култури и други, вие допринасяте за това да имате повече сила и защитните ви функционалности да са на равнище. В допълнение към здравословния и уравновесен метод на живот може да приемате и добавката Регулатпро Био, споделят от Ведра.
--> Какво включва здравословният метод на живот?
Преди всичко е от голяма важност да настроите ежедневния си режим по този начин, че да се храните с пресни и витаминозни храни в уместно съответствие. Избягвайте рафинираната захар, пърженото, газираните питиета и модифицираните храни. Използвайте задоволително подправки и билки, които също способстват за здрава имунна система. Не е за занемаряване и физическата интензивност, допълват от Ведра.

Ако имате опция да спортувате, правете го всекидневно, а в противоположен случай се разхождайте най-малко по един час дневно. Важно е да се пие задоволително вода, защото тя оказва помощ за производството на лимфа, която носи белите кръвни кафези на имунната система. Приемът на пробиотици и хранителни добавки също може да бъде доста потребен, считат от Ведра.

Как да подобрим работата на имунната система?
Модерните хранителни добавки са създадени, с цел да допринесат за повишение на силата в организма и да засилят имунната система, споделят от Ведра. Регулатпро Био съдържа специфична есенция, в чийто състав влизат био билки, зеленчуци и плодове и ядки. Те са обработени по специфичен метод, посредством каскадна ферментация, с цел да се извлече максимума от потребните им свойства. Това разрешава доста елементарно да се възприемат от тялото и да окажат своя потребен резултат. От онлайн магазин Ведра ще споделят няколко от аргументите, да приемате имуностимулатори или имунорегулатори като Регулатпро Био:
контролират действието на имунната система – от нея зависи общото здраве и кондиция;повишава се чувството за активност – засилват процесите в клетките и възвръщат тяхната работа;детоксикират – работят пречистващо и поддържат уравновесена чревната флора;засилват защитните функционалности на организма – ставате по устойчиви на разнообразни вируси и бактерии.
Екипът на Ведра предлага да употребявате постоянно подобаващи хранителни добавки. Тези био артикули са потребни за цялото семейство, тъй като нямат добавена захар, алкохол, оцветители и консерванти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР