През юни 1790 г. полицейският инспектор Либоф бил изпратен от

...
През юни 1790 г. полицейският инспектор Либоф бил изпратен от
Коментари Харесай

И през 1790 г. има НЛО

През юни 1790 година полицейският контрольор Либоф бил изпратен от Париж до Аленкон със заповед да организира в детайли следствие на чудноват случай. Либоф знаел единствено, че някои от очевидците били високопоставени хора. Полицейският контрольор посетил града и изготвил следния отчет:

„ На 12 юни, в 5 сутринта, няколко фермери забелязали голям глобус, който бил обгърнат в пламъци. В началото си помислили, че това най-вероятно бил балон, който се запалил. Но високата му скорост и странните звуци, които издавал, ги заинтригували.

Глобусът понижил скоростта, направил няколко завъртания. И се насочил към върха на хълма, отскубвайки растенията на ската. Топлината, която излъчвал, била толкоз мощна, че тревата и дребните дървета скоро се запалили. Селяните съумели да угасят пожара, който можел да се разнесе из цялата околност.

Вечерта сферата към момента била топла и се случило нещо неизмеримо. Свидетелите, потвърждаващи отчета ми, са двама кметове, лекар и още трима високопоставени мъже в добавка на десетките селяни, които също следили събитието.
Сферата, която била задоволително огромна, че да побере цяла карета, била изцяло непокътната.

Около нея се събрали много хора, когато внезапно от нея се отворила врата. И от нея се посочил човек като нас. Но този човек бил облечен по чудноват метод – носил много стеснен костюм.

След като видял тълпата, почнал да приказва, само че никой не схванал думите му и той избягал към гората. За шанс селяните се отдръпнали от мястото, тъй като малко откакто странният човек липсващ, сферата експлодирала без да издава тон. Парчетата от нея се разпръснали на всички места, а някои изгорели толкоз неприятно, че от тях останала единствено пепел. Изпратени са хора, които трябвало да открият мистериозния човек, само че търсенето било безрезултатно.

Приликата с модерните случаи на наблюдение на НЛО е очевиднау написа бургаснюз. Странна сфера пада от небето, от нея излиза мистериозно създание и даже костюмът е разказан като при някои съвременни сведения за контакт с извънземни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР