През юли ще ви налегне носталгията. Ще си припомните както

...
През юли ще ви налегне носталгията. Ще си припомните както
Коментари Харесай

Юлски тароскоп за зодия Риби

През юли ще ви налегне носталгията. Ще си припомните както хубавите, по този начин и неприятните моменти. Неразрешени проблеми от предишното ще ви вкарат в размисли. Това вглъбяване ви стопира, пробвайте се да се откъснете от тежестите на спомените и насочете вниманието си към бъдещето. Фокусирайте се върху сегашната си обстановка и ще привлечете нови контакти и благоприятни условия. Необвързаните от вас ще срещнат надеждна половинка. 

Енергията ви е разпиляна в доста направления, което стопира напредъка ви и ви лишава от развиване. Нещата в живота ви се случват, само че постепенно и тромаво. Този застой ви напряга и ядосва. Използвайте разсъдъка си и изяснете желанията си, с цел да продължите напред с по-голяма успеваемост. Опитайте се да спазвате поставените периоди и да сте постоянно в точния момент. 

 
Риби, използвайте уменията си рационално
Когато преминете този стадий, ориста ще ви подари естетика, обилие и опцията да раздавате и получавате благополучие. Ще ви срещне с верните хора, с които да споделите сила и запас. Ще се радвате на непоклатимост, финансова сигурност и веществен триумф. Не забравяйте всички хора, които са били до вас по пътя към върха. 

Вие сте виновни и практични, може да се разчита на вас. Затова през този месец концентрирайте силата си в старание и усърдие. Използвайте уменията си рационално. Фокусирайте се върху практическите аспекти на живота. С помощта на неизменност и отдаденост ще съумеете да постигнете задачите си. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР