През юли няма как да има избори, а и никой

...
През юли няма как да има избори, а и никой
Коментари Харесай

С каскета „Гешев“ на главата и с Киро и Нинова в ръката, Радев е доволен: Нови избори септември

През юли няма по какъв начин да има избори, а и никой не желае избори през август. Така че в случай че не се сформира държавно управление в този момент и се наложи да се създадат избори, то те най-добре би било да са през септември.
Това разгласи шефът на Стратегическия съвет на президента Румен Радев и консултант на служебния министър председател Гълъб Донев – проф. Александър Маринов,, в „ Тази заран “ по БТВ.
Маринов предизвести, че ще става все по-трудно на страната да обезпечава нужните обществени заплащания, защото след 10 юни е доста евентуално да няма работят бюджет.
„ Разходите са сензитивно повече от приходите “, съобщи още Маринов.
Много бих желал да има постоянно държавно управление, България се нуждае. Към този миг обаче е малко евентуално да бъде формирано държавно управление, заключи професорът.
Ако бъде освободен основният прокурор, кой ще избере новия, какво ще се случи с Висшия правосъден съвет, попита той. Стратегът на президента разяснява и че в конституцията няма период, в който президентът да би трябвало да подпише декрет за нов основен прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР