През властта БСП показа резултати. Това, което обещавахме като опозиция,

...
През властта БСП показа резултати. Това, което обещавахме като опозиция,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Което обещавахме като опозиция, го направихме във властта

„ През властта Българска социалистическа партия сподели резултати. Това, което обещавахме като съпротива, го показахме със работата си, ние бяхме общественият дирек в това държавно управление ”, това съобщи по bTV водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя акцентира, че Българска социалистическа партия ще се бори за по-висок резултат на изборите, само че в последна сметка хората ще решат за кого да гласоподават. „ Нека ни оценят по работата ни, по това, че 6 години се борихме с модела на ръководство на ГЕРБ ”, сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия направи забавен коментар дали Има Такъв Народ могат да бъдат евентуален сътрудник на социалистите в идващия парламент. „ Ако някоя социологическа организация им дава по-голям планиран резултат и в случай че влязат в Народното събрание – ще забележим ”, сподели Корнелия Нинова.

Нинова разказа образно каква според  нея е разликата в нейната работа като министър и това, което се случва в този момент в министерството на стопанската система и промишлеността. Тя съобщи, че като е поела поста, е поискала по три казуса от всяко държавно дружество, които незабавно би трябвало да се решат, понижила е хората в бордовете, орязала е парите на политическия си кабинет и ги е дала на чиновниците и е забранила приватизация, концесия и продажба на държавни активи. Поискала е и проект за повишение на заплатите на служащите в държавните сдружения. Тя добави, че това е станало през декември, а първия заменен ръб на шефовете – на „ Кинтекс ”, е станала чак през май.

„ Утре е първия съвет на шефовете на ДКК, в която са всички държавни предприятия. Ще вземат следните решения – това е дневният ред: Увеличават борда от 4 на 7 души и вместо  1 ще има 3 шефове. И втора точка – промяна на бордовете на дъщерните сдружения ”, съобщи Нинова.

През фрагментите, служебният кабинет връща ГЕРБ във властта, сподели във връзка служебния кабинет водачът на Българска социалистическа партия. Никога не сме започвали офанзива против президента Румен Радев, акцентира също Корнелия Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР