През този месец ще се сблъскате с конфликт, конкуренция и

...
През този месец ще се сблъскате с конфликт, конкуренция и
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Козирог

През този месец ще се сблъскате с спор, конкуренция и провокации. Ще срещнете спънки или различия с близките. Останете фокусирани върху личния си път и не се влияйте от драмата или негативността на другите.

Май ще ви натовари с някакво задължение. Ще поемете отговорност, която не ви е по силите и това ще ви претрупа. Не се нагърбвайте с прекомерно доста дини под една мишница, тъй като нямате физическия потенциал да се справите. Натрупали са ви се доста отговорности, които изискват време и внимание. Не се тормозете да делегирате задания и да приоритизирате грижата за себе си. Само по този начин ще съхраните силата си и ще избегнете „ бърнаут “.
Козирози, май ви носи обич
Месецът ви носи благотворителност, баланс и шерване на опит и богатства. Ще получавате или давате поддръжка, без значение дали това е под формата на време, пари или други запаси. Бъдете признателни за помощта, която получавате, и споделяйте даже дребното, което имате с другите. Тези дейности ще внесат равновесие и обилие в живота ви.

Любовниците съставляват единение, партньорство и естетика. Тази карта допуска, че ще изпитате дълбока връзка с някого, без значение дали е сантиментална или платонична. Почитайте и уважавайте обичаните хора в живота си и общувайте намерено и почтено с тях.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР