През тази седмица може да се окажете във вихъра на

...
През тази седмица може да се окажете във вихъра на
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за 24.07-30.07.2023

През тази седмица може да се окажете във вихъра на страстите. Присъствието и поддръжката на фамилията ви ще основат позитивна атмосфера. Ще ви бъде елементарно да се впуснете в гонене на обич и одобряване от другите.

Овен: Тази седмица носи както край, по този начин и ново начало. Като буен и съдбоносен човек, може да ви е мъчно да се откажете от връзка, която е завършила. Разбирането на капацитета за развиване и смелостта да продължите напред обаче могат да отворят вратите към ново, по-подходящо партньорство. Позволете си да простите и да се освободите от всякаква задържаща се засегнатост или страдание. Така ще създадете пространство в себе си за разцъфтяване на нова обич.

Телец: През тази седмица може да се сблъскате с динамичността на властта във вашата връзка. Възможно е да се стигне до битка за надзор или до конфликт на егото. Изключително значимо е да методите към тези обстановки с почтен разговор и подготвеност за компромис. Не забравяйте, че взаимоотношенията се построяват въз основата на екипна работа и взаимно схващане. Намерете способи да разпределяте властта и да вземате взаимни решения, които са от изгода за вас и колегата ви.

Близнаци: Тази седмица ви носи златна опция да започнете смислени диалози с евентуални любовни ползи. Вашето любознание и способността ви да поддържате връзка на интелектуално равнище ще завладеят другите, като ги приближат към вас. Бъдете отворени да откриете повече за хората, които срещате, и позволете на любознанието си да ви води. Не забравяйте да слушате деликатно това, което имат да ви кажат и бъдете възприемчиви към всички разкрития, които могат да ви споделят.

 любовен хороскоп

Рак: Тази седмица може да се борите с разочарованието от любовния си живот. Естествено е да се питате дали актуалната ви връзка дава отговор на упованията ви. Попитайте себе си: „ Какво в действителност оценявам в една връзка? Какви са главните ми потребности и стремежи? “ Отделете известно време за самоанализ, като си позволите да навлезете в дълбините на страстите си. Като придобиете изясненост за това какво в действителност желаете, можете да започнете да изграждате основа за по-здрави взаимоотношения.

Лъв: Ще ви бъде елементарно да се впуснете в гонене на обич и одобряване от другите. Тази седмица обаче звездите ви предизвикват да насочите вниманието си във вътрешността и да развиете мощно възприятие на самоуважение. Когато почитате себе си, вие поставяте основите на здрави и пълноценни взаимоотношения. Заслужавате да се отнасят към вас с обич, добрина и почитание в връзките ви. Не се тормозете да съобщавате на колегата си своите потребности и упования.

Дева: Тази седмица Вселената ви приканва да дадете приоритет на щастието си и да изберете сътрудник, който да провокира същинска усмивка на лицето ви. Любовта би трябвало да повдига духа ви и да изпълва сърцето ви с наслада. Търсете връзка, която излъчва позитивизъм и предизвиква личностното ви израстване. Ако сега сте във връзка, отделете малко време, с цел да помислите за динамичността сред вас и колегата ви. Дали и двамата насърчавате чувството за благополучие и задоволство в живота на другия?

 любовен хороскоп

Везни: През тази седмица може да се окажете във вихъра на страстите. Съмненията и несигурността може да се промъкнат в съзнанието ви и да хвърлят сянка върху самоувереността ви. Но не позволявайте на тези мимолетни моменти на неустановеност да помрачат настроението ви. Не забравяйте, че любовта постоянно не се подчинява на логиката, а несигурността я прави още по-вълшебна. Приемете неизвестността, тъй като тя крие капацитет за забележителни изненади и незабравими прекарвания.

Скорпион: През тази седмица ще изпитате наслада от това, че сте заобиколени от обичаните си хора. Независимо дали става въпрос за специфичен мотив или просто колекция, фамилията ви ще внесе топлота, обич и смях в живота ви. Прегърнете тези моменти и ценете връзките, които ви свързват. Присъствието и поддръжката на фамилията ви ще основат позитивна атмосфера. Ако сте обвързани, това е идеална опция да запознаете колегата си със фамилията си.

Стрелец: Ако сте били сами и сте търсили любовта, тази седмица крие обещаващи благоприятни условия. Важно е обаче да помните, че намирането на подобаващия човек може да изисква самообладание и старания. Не се обезкуражавайте, в случай че нещата не се случат толкоз бързо, колкото ви се желае. Доверете се на времето на Вселената и продължете да се изявявате. Включвайте се в обществени действия, присъединявайте се към нови групи или пробвайте онлайн запознанства, в случай че имате предпочитание.

 любовен хороскоп

Козирог: Важно е да помните, че страстите не постоянно следват логически модел. През тази седмица Вселената ви предизвиква да изследвате дълбините на желанията си и да живеете живота си по метод, който ви се коства подобаващ за вас. Вие сте неповторими, със характерни потребности и стремежи, и почитането и приемането на вашата истина е от значително значение. Поставяйте си планове и визуализирайте любовта, която желаете да привлечете в живота си.

Водолей: Доверието е в основата на всяка здрава връзка. То е като деликатна нишка, която сплита две души, създавайки връзка на сигурност. Възможно е обаче да има моменти, в които в съзнанието ви да се прокраднат подозрения, които да ви накарат да се съмнявате в достоверността на връзката ви. Ако се сблъскате с тези страсти, поговорете за това. Изберете спокоен миг, с цел да изразите опасенията си, и подходете към полемиката умерено и с обич.

Риби: Когато сътрудникът ви не демонстрира възприятие на необходимост или предпочитание, това може да ви накара да се чувствате комплицирани и даже неспокойни. В края на краищата вашата буйна природа процъфтява с помощта на силата и ентусиазма на хората към вас. Но не се опасявайте, тъй като това е опция за израстване и схващане във връзката ви. Партньорът ви може да претърпява нещо сходно и като предложите състрадателно ухо, можете да получите скъпа информация за актуалното му душевно положение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР