През тази година лекарите по урология от Великобритания са изправени

...
През тази година лекарите по урология от Великобритания са изправени
Коментари Харесай

Мъж с рядкосрещана фрактура на пениса след секс със съпругата си

През тази година лекарите по урология от Англия са изправени пред огромно предизвикателство в кариерата си. 40-годишен мъж, чието име не се цитира по етични съображения, е признат в болничното заведение с недоволства.

Според него той е правил секс със брачната половинка си, когато се е случило нещо извънредно - почувствал е болежка в пениса си.

След обзор в болничното заведение се открило, че повода за дискомфорта е фрактура на пениса - това е много постоянно при мъже на 40 години. По време на секс пациентът ползва мощ, намирайки се в най-опасното за здравето състояние - от горната страна или зад тила на колегата. И по време на несполучливото придвижване настъпило пострадването.

Но получената фрактура се оказа не типична хоризонтална, а отвесна и това в никакъв случай не се е случвало в историята на медицината. Лекарите означават увреждане на 3 см от защитния пласт към кавернозната тъкан, който е виновен за кръвоснабдяването на тази област.

Лекарите написаха публикация в British Medical Journal, с цел да срещнат сътрудниците си с тази необичайност. Нараняването обаче не се отразило на по-нататъшното здраве на пациента - след шест месеца той изцяло се възстановил, написа БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР