През следващите три дни Стара Загора ще бъде домакин на

...
През следващите три дни Стара Загора ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Стара Загора е домакин на турнир по мини футбол за ветерани

През идващите три дни Стара Загора ще бъде хазаин на Републикански шампионат по мини футбол за ветерани. Първите срещи са планувани за петък (15 октомври) от 18.00 часа. В съботния ден ще се играят елиминационните мачове.

В неделя от 12.00 часа ще бъде финалът в категория League One,  а час по-късно ще стартират последните мачове в категории Championship  и Premier League.

От през днешния ден до събота " Клуб по спортна пукотевица Августа 1992 " провежда обичаен шампионат по спортна пукотевица в три дни. През днешния ден ще се организира надпреварата за ученици- момчета, девойки, юноши и девойки с пневматично оръжие в стрелбището на спортна зала „ Стара Загора “ от 9.00 до 17.00ч. - без ограничаване за искащите. Те ще могат да стрелят по 10 зачетни изстрела.

Утре от 13.00 до 15.00 часа ще бъде конкуренцията за административни чиновници с пневматично оръжие. В съботния ден от 9.00 до 13.00 часа ще бъде надпреварата за фенове на огнестрелното оръжие с револвер или револвер на стрелбището, на Армком ООД в кв. Лозенец. Участниците ще се стрелят по 30 зачетни изстрела прецизна пукотевица за самостоятелно класиране.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР