През следващите часове ще има условия за образуване на самолетни

...
През следващите часове ще има условия за образуване на самолетни
Коментари Харесай

Не, не са кемтрейлс!

През идващите часове ще има условия за формиране на самолетни дири, единствено ви оповестяваме, с цел да не излезе, че ни пръскат… През идващите часове ще има условия за формиране на самолетни дири, единствено ви оповестяваме, с цел да не излезе, че ни пръскат… Това написаха в формалната си фейсбук страница синоптиците от Meteo Balkans.

Ето и мнението по въпроса на известния климатолог проф. Георги Рачев:

" Белите линии в небето, които виждаме след самолетите, са кондензационни следи. Двигателите на самолетите бълват съществено количество въглероден диоксид и фини прахови частици. Тази композиция при срещата си с ледения въздух на 10 000 метра височина кондензира под формата на дребни ледени кристалчета с бяла разцветка. Няма магия, няма интрига, няма пъклени проекти ".

Той изясни непостоянната природа на тези следи с вариациите на мокрота и температура в разнообразни сектори от атмосферата, през които самолетите минават.

" Всички, които имат вяра в това, че от горната страна ни пръскат с нещо – дано се замислят по няколко въпроса. Защо самолетите пускат отрова от всеки мотор и за какво е належащо това да става през моторите? Къде се създават всичките тези токсини и вируси? Как стигат до летищата? С какво се придвижват до там? Как е допустимо цялата верига личен състав от лабораторията производител през водачите на цистерните, през наземния личен състав на летището и полетния екипаж да не разбере, че придвижва токсини? ", реторично попита проф. Рачев.

А най-после диагностицира напълно съществено:

" Всички, които имат вяра в това, че ни пръскат с токсини, имат потребност от сериозна психиатрична помощ ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР