Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на

...
Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на
Коментари Харесай

Борисов: Моят противник на тези избори са проруските партии

" Ще работя с Политическа партия, само че единствено с преобладаващата роля на ГЕРБ - с наши министри, с наша стратегия. В допълнение е и наш ред поради ротацията ”. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" След тези нелепости, които приказват за договарянията, няма да се срещам с тях като водачи. Да си излъчат други преговорни екипи, и след изборите има разновидности според по какъв начин ни подредят хората. Ние имаме обаче червени линии - с Денков не можем да приказваме, той лъже ", счита Борисов.

" Добре, че Денков не стана министър на образованието, тъй като представяте ли си един учен да насърчава своите студенти да шибат бутилки в масите? Този човек през вчерашния ден е споделил нещо, което ни връща във времето на пердах с пръчки на учениците ", добави той

Лидерът на ГЕРБ уточни, че всеки документ се пращаше на Лена, с цел да го види и да го утвърди. " С тези хора не може да се договаря с един човек - чакаш ден и половина, с цел да се питат Денков, Василев, Лена, кой ли не ".

" Вместо да кажат, че дружно сме създали толкоз доста, те плюят. Нито един път не сме се изказали против тях, моят съперник на тези избори са проруските партии - Българска социалистическа партия и Възраждане. Това е нашата алена линия. Движение за права и свободи е демократична и систематична партия, и в този момент, и през годините сме работили с тях ”, сподели още Борисов.

" Те желаеха за началник на КПКОНПИ Бойко Рашко. Самия Денков призоваваше през медиите да му подвигам телефона! А в този момент ме заплашват с " дисциплиниране " - нямам доверие на ушите си, сподели още водачът на ГЕРБ.

Навръх Цветница Борисов посети местността Рупите, съобщи Нова тв.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР